Būsimi kulinarai patirties ir įkvėpimo sėmėsi „Rimi“ gamybos skyriuose
Rugsėjo pradžioje „Rimi“ būsimus konditerius iš Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokyklos pakvietė susipažinti su maisto gamybos procesais įmonėje. Čia konditeriją studijuojantys jaunuoliai galėjo iš arčiau pamatyti, kaip atrodo jų būsimas darbas, išgirsti šios srities profesionalų įžvalgas ir patarimus.
„Studentams labai patiko apsilankymas „Rimi“ – po susitikimo aptarėme, ką naujo pamatėme, sužinojome. Būsimus konditerijos specialistus apsilankymas parduotuvės gamybos skyriuose dar labiau paskatino ateityje rinktis būtent konditerio profesiją. Esame dėkingi už suteiktą galimybę susipažinti su šauniu „Rimi“ kolektyvu ir iš arti pamatyti gamybos procesus“, - sakė Vilniaus turizmo ir prekybos verslo profesijos mokytoja-metodininkė Nijolė Baubinovienė.
Ekskursijoje po Šiaurės miestelyje esančio „Rimi“ prekybos centro gamybos skyrius dalyvavo 20 jaunųjų specialistų ir 3 mokytojai. Nors studentai pasirinko konditerių specialybę, čia jie galėjo praplėsti savo akiratį ir apsilankyti kulinarijos ar mėsinės skyriuose bei pagrindinės kulinarijos virtuvėje. Ekskursijos metu studentai buvo supažindinti su visu gamybos procesu: nuo žaliavų atvežimo iki galutinio produkto pateikimo „Rimi“ klientams.
„Rimi“ nuolat bendradarbiauja su įvairiomis ugdymo įstaigomis bei prisideda prie socialinės atsakomybės iniciatyvų Lietuvoje.