„Taco“ su lašiša
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Patiekalui reikės
-
kuminas1 šaukštelis (-iai)
-
paprikų milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
pipirai2 g
-
4 lašišų filė gabaliukai500 g
-
konservuoti kukurūzai340 g
-
pomidorai2 vnt.
-
agurkas0.5 vnt.
-
Iceberg salotos300 g
-
avokadai2 vnt.
-
natūralus jogurtas (ar grietinė)150 ml.
-
čederio sūris150 g
-
pilno grūdo tortilijos2 pakuotė (-ės)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 150°C temperatūros. Sumaišykite prieskonius ir įtrinkite šį mišinį į lašišą, įdėkite žuvį į karščiui atsparų indą.
Kepkite žuvį orkaitės viduryje 10-15 minučių.
Nupilkite skystį nuo kukurūzų. Pomidorus supjaustykite kubeliais, o agurką – juostelėmis.
Salotas (0.5 gūžės) supjaustykite dideliais gabaliukais arba šiaudeliais. Avokadus perpjaukite per pusę ir išimkite iš jų kauliukus. Atskirkite avokadų minkštimą ir supjaustykite jį griežinėliais.
Sudėkite lašišą ir kitas sudedamąsias dalis ant tortilijų. Turėtų išeiti 8 vnt.