Agurkų salotos su vynuogėmis ir fetos sūriu

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Agurkų salotos su vynuogėmis ir fetos sūriu

Ingredientai

  • Agurkai
     400 g
  • Alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Citrinos
     1 vnt.
  • Druska ir pipirai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Salierų stiebai RIMI
     2 vnt.
  • Žaliosios besėklės vynuogės
     250 g
  • Fetos sūris RIMI PLANET
     150 g
  • Kepintos ir sūdytos pistacijos RIMI
     2 sauja (-os)
  • Fasuota mėta
     1 ryšulėlis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Agurką nuskuskite ir perpjaukyte išilgai. Šaukštu išskobkite sėklas ir pasidėkite jas atskirai. Agurką supjaustykite gabalėliais.
Agurkų sėklas sumaišykite su aliejumi, citrinos žievele ir sultimis, druska ir pipirais.
Supjaustykite salierą ir perpjaukite vynuoges per pusę. Sumaišykite su agurku ir užpilu. Dėkite į lėkštę ir ant viršaus uždėkite trupintą fetos sūrį, pistacijas ir mėtas.

Panašūs receptai