Airiškas avienos pyragas „dingle“
-
Gaminimas 2h
-
Sudėtingas
Ingredientai
-
kvietiniai miltai300 g
-
druska1.5 šaukštelis (-iai)
-
kiaušiniai3 vnt.
-
sviestas150 g
-
vanduo250 ml
Įdarui
-
avienos sprandinė su kaulu700 g
-
svogūnai2 vnt.
-
česnakas4 skiltelė (-ės)
-
druska2 šaukštelis (-iai)
-
juodieji pipirai1 šaukštelis (-iai)
-
kukurūzų krakmolas1 šaukštas (-ai)
-
sultinys500 ml
-
aliejus2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.