Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Airiškos jautienos iešmeliai
-
Gaminimas 2h 25min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
sojos padažas2 šaukštas (-ai)
-
citrina1 vnt.
-
rudasis cukrus1 šaukštas (-ai)
-
tarkuotas česnakas3 skiltelė (-ės)
-
tarkuotas imbieras1 šaukštas (-ai)
-
šalotinis svogūnas1 vnt.
-
čili pipiras1 šaukštelis (-iai)
-
citrinžolėpagal skonį
-
kalendrapagal skonį
-
jautiena500 g
Padažui:
-
natūralus jogurtas400 g
-
tarkuoti agurkai3 vnt.
-
kalendra1 sauja (-os)
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
mėtų lapeliaikeletas
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pagaminkite marinatą iš sojos padažo, citrinos sulčių, cukraus, tarkuoto česnako ir imbiero, šalotinio svogūno, čili pipirų, ciberžolę, kalendros, užpilkite viską šlakeliu vandens.
Sudėkite jautieną į marinatą ir palikite marinuoti 2 val.
Verkite mėsą ant iešmelių, užberkite druskos ir kepkite grilyje.
Paruoškite padažą iš natūralaus jogurto, tarkuotų agurkų, kalendros, česnako, citrinos sulčių ir druskos bei pipirų.