Alyvuogių mirkalas

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Alyvuogių mirkalas

Ingredientai

  • Juodosios alyvuogės be kauliukų
     150 g
  • žaliosios alyvuogės be kauliukų
     150 g
  • alyvuogių aliejus
     120 ml
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • kaparėliai
     2 šaukštas (-ai)
  • kietasis sūris
     3 šaukštas (-ai)
  • raudonėliai KOTANYI
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • fasuotas rozmarinas
     1 vnt.
  • fasuotas čiobrelis
     2 vnt.
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Česnaką susmulkinkite. Nuo rozmarino ir čiobrelių šakelių nuimkite lapelius ir sukapokite.
Alyvuoges, česnaką, kaparėlius, sūrį, raudonėlį sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite.
Suberkite rozmarinus, čiobrelius, pagardinkite druska ir pipirais. Mirkalą išmaišykite ir patiekite prie sūrių.

Panašūs receptai

Gvakamolė

30min • Lengvas

Rabarbarų čatnis

45min • Vidutinis