Anakardžių batonėliai su datulėmis ir spanguolėmis
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
anakardžiai200 g
-
medus115 g
-
migdolų miltai35 g
-
riešutų kremas (sviestas)1 šaukštelis (-iai)
-
spanguolės60 g
-
džiovintos datulės60 g
-
druska1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 12 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. Kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi.
Anakardžius truputį susmulkinkite. Dubenyje sumaišykite visus produktus.
Sukrėskite į kepimo formą. Masę stipriai prispauskite. Kepkite 25 minutes. Išimkite iš orkaitės ir leiskite 1 valandą atvėsti.
Įdėkite į šaldytuvą 1 valandai. Batonėlius supjaustykite ir suvyniokite į popierių.
Batonėlius galite laikyti kambario temperatūroje iki vienos savaitės, tačiau ilgainiui jie tampa lipnūs, todėl patartina laikyti šaldytuve. Laikant šaldytuve batonėlių galiojimo laikas gali būti iki dviejų savaičių.