Ananasų ir abrikosų pagardas su garstyčiomis

  • Gaminimas 1h 25min
  • Lengvas
Ananasų ir abrikosų pagardas su garstyčiomis

Ingredientai

  • džiovinti abrikosai
     200 g
  • vanduo
     250 ml
  • ananasai
     600 g
  • grūdėtos garstyčios
     2 šaukštas (-ai)
  • rausvųjų greipfrutų sultys
     150 ml
  • cukrus
     300 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Puode užvirkite vandenį, suberkite susmulkintus abrikosus. Kaitrą sumažinkite, puodą uždenkite ir virkite apie 15 minučių, kol abrikosai suminkštės, o vanduo beveik išgaruos.
Į puodą suberkite susmulkintus ananasus, cukrų, supilkite išspaustas iš greipfrutų sultis, sudėkite garstyčias. Viską pavirkite ant mažos kaitros apie 1 valandą. Masę sutrinkite.
Gautą pagardą patiekite prie sūrių.

Panašūs receptai

Kinkanų džemas

1h • Lengvas