Ananasų padažas
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas

Ingredientai
Ingredientai:
-
ananasas0.5 vnt.
-
saldžioji paprika1 vnt.
-
aitrioji paprika1 vnt.
-
raudonasis svogūnas1 vnt.
-
kalendros20 g
-
žaliosios citrinos sultys3 šaukštas (-ai)
-
druska0.75 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ananasą nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Saldžiąją ir aitriąją paprikas nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinę sėklytes supjaustykite kubeliais.
Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Kalendras sukapokite.
Visus produktus sudėkite į dubenį, supilkite žaliųjų citrinų sultis, suberkite druską ir išmaišykite.
Patarimas: palikite padažą mažiausiai 10 minučių marinuotis.