Ančių kulšelės, marinuotos su citrusiniu „mojo“ marinatu
-
Gaminimas 2h 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
ančių kulšelės6 vnt.
-
raudonasis svogūnas1 vnt.
-
saliero stiebai2 vnt.
-
morka1 vnt.
-
apelsinai6 vnt.
-
fasuotas čiobrelis1 sauja (-os)
„Mojo“ marinatui:
-
greipfrutas1 vnt.
-
citrina1 vnt.
-
žalioji citrina2 vnt.
-
alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
medus3 šaukštas (-ai)
-
cinamonas0.25 šaukštelis (-iai)
-
gvazdikėliai (prieskoniai)8 vnt.
-
žvaigždinis anyžius2 vnt.
-
ciberžolė0.25 šaukštelis (-iai)
-
aitriosios paprikos prieskoniai2 šaukštas (-ai)
-
raudonėlis2 šaukštelis (-iai)
-
česnako milteliai2 šaukštelis (-iai)
-
čiobreliai (prieskoniai)1 šaukštelis (-iai)
-
druska1 šaukštas (-ai)
-
pipirai2 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pasigaminkite marinatą. Dubenyje sumaišykite citrusų žieveles, išspaustas sultis, prieskonius. Ančių kulšeles apliekite pagamintu marinatu ir palikite šaltai per naktį, kad išsimarinuotų.