Ant alaus skardinės keptas viščiukas
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Viščiukas
-
Viščiukas broileris RIMI1 vnt.
-
Druska1 šaukštelis (-iai)
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Barbekiu padažas SANTA MARIA SMOKY HICKORY200 g
-
Alaus skardinė (330 ml)1 vnt.
Užpilas
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Raudonos aitriosios paprikos1 vnt.
-
Petražolės1 ryšulėlis (-iai)
-
Baltojo vyno actas RIMI2 šaukštas (-ai)
-
Citrinų sultys1 šaukštas (-ai)
-
Cukrus2 šaukštas (-ai)
-
Alyvuogių aliejus50 ml
Daržovės
-
Virtos kukurūzų burbuolės4 vnt.
-
Avokadas2 vnt.
-
Druska ir juodieji pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ant alaus skardinės keptas viščiukas – sultingas ir gardus! Visas viščiukas dedamas ant alaus skardinės ir kepamas ant netiesioginio grilio kiek ilgiau nei valandą. Patiekite su ant grotelių keptomis kukurūzų burbuolėmis ir avokadu.