Ant grotelių kepta cukinija su rikotos sūriu
-
Gaminimas 1h
-
Lengvas
Ingredientai
-
Didelė cukinija1 vnt.
-
Alyvuogių aliejus RIMIkepimui
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Rikotos sūris150 g
-
Česnakai1 skiltelė (-ės)
-
Saulėje džiovintų pomidorų puselės aliejuje RIMI50 g
-
Žalumynai1 ryšulėlis (-iai)
-
Kedrinių pinijų branduoliai I LOVE ECO30 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Cukiniją supjaustykite išilgai, plonais gabalėliais, apšlakstykite aliejumi, druska ir pipirais, apkepkite iš abiejų pusių ir atvėsinkite.
Į rikotą suberkite smulkintus pomidorus, česnaką, žalumynus, skrudintas kedrines pinijas, išmaišykite ir paskleiskite ant cukinijos, susukite ir patiekite.