Ant grotelių keptas Halloumi su pomidorais
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Pomidorų PESTO padažas SELECTION BY RIMI8 g
-
Bazilikų PESTO padažas SELECTION BY RIMI8 g
-
Alyvuogių aliejus RIMI40 g
-
Šaldyta tešla kepimui FILO5 vnt.
-
Sūris ICA HALLOUMI200 g
-
Pomidorai500 g
-
Medus RIMI8 g
-
Žaliosios citrinos sultys0.5 vnt.
-
Svogūnai0.5 vnt.
-
Įvairūs žalumynaiPapuošimui
-
Bazilikas1 sauja (-os)
-
Raudonos aitriosios paprikos16 g
-
Druska1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ištepkite filo tešlos gabalėlius abiejų rūšių pesto, sudėkite jas vieną ant kitos, o per vidurį dėkite halloumi sūrį ir sulankstykite.
Apkepkite iš abiejų pusių.
Pomidorus ir svogūną supjaustykite.
Iš medaus, laimo sulčių, alyvuogių aliejaus ir druskos pasigaminkite padažą.
Padažą sumaišykite su pomidorais ir svogūnais.
Patiekite su kepto sūrio gabalėliais.