Ant grotelių kepti smidrai su veganišku olandišku padažu
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Tofu sūris175 g
-
Sojų gėrimas150 g
-
Sojų pasta3 šaukštelis (-iai)
-
Prancūziškos garstyčios1 šaukštelis (-iai)
-
Malta ciberžolė1 žiupsnelis
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
Citrinų sultyspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Smidrai500 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sudėkite tofu, sojų gėrimą, sojų pastą, garstyčias ir ciberžolę į maišytuvą ir viską sutrinkite.
Įpilkite aliejaus, druskos ir citrinos sulčių pagal skonį.
Gautą masę supilkite į plaktos grietinėlės sifoną ir pagaminkite putėsius.
Prieš patiekdami, padažą pakaitinkite, sifoną keletą minučių palaikydami šiltame vandenyje (šiam receptui rekomenduojame įsigyti plaktos grietinėlės sifoną, nuo kurio padažas bus labai purus).
Smidrus nulupkite ir nulaužkite kietus stiebus.
Kepkite smidrus ant grotelių arba keptuvėje 3 minutes.
Patiekalą patiekite su olandišku padažu.