Ant grotelių kepti smidrai su veganišku olandišku padažu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Ant grotelių kepti smidrai su veganišku olandišku padažu

Ingredientai

  • Tofu sūris
     175 g
  • Sojų gėrimas
     150 g
  • Sojų pasta
     3 šaukštelis (-iai)
  • Prancūziškos garstyčios
     1 šaukštelis (-iai)
  • Malta ciberžolė
     1 žiupsnelis
  • Alyvuogių aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • Citrinų sultys
      pagal skonį
  • Druska
      pagal skonį
  • Smidrai
     500 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sudėkite tofu, sojų gėrimą, sojų pastą, garstyčias ir ciberžolę į maišytuvą ir viską sutrinkite.

Įpilkite aliejaus, druskos ir citrinos sulčių pagal skonį.

Gautą masę supilkite į plaktos grietinėlės sifoną ir pagaminkite putėsius.

Prieš patiekdami, padažą pakaitinkite, sifoną keletą minučių palaikydami šiltame vandenyje (šiam receptui rekomenduojame įsigyti plaktos grietinėlės sifoną, nuo kurio padažas bus labai purus).

Smidrus nulupkite ir nulaužkite kietus stiebus.

Kepkite smidrus ant grotelių arba keptuvėje 3 minutes.

Patiekalą patiekite su olandišku padažu.

Panašūs receptai

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas