Antienos sriuba su valgomaisiais danteniais (Shiitake)
-
Gaminimas 2h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
ančių kulšelės500 g
-
vanduo2 l
-
svogūnai SHALLOT1 vnt.
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
grybai SHIITAKE (valgomieji danteniai)100 g
-
cinamono lazdelės2 vnt.
-
kalendros30 g
-
morkos2 vnt.
-
kiaušininiai makaronai400 g
-
kininio bastučio PAK CHOI salotos2 vnt.
-
rudasis cukrus2 šaukštas (-ai)
-
sojų padažas2 šaukštas (-ai)
-
juodieji pipirai1 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.