Apelsinais ir anyžiais glazūruotas viščiukas
-
Gaminimas 1h
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Šviežias viščiukas1 vnt.
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Rapsų aliejus ir sviestasGlazūrai
-
Apelsino sultys ir žievelė1 vnt.
-
Žvaigždinis anyžius2 vnt.
-
Rudasis cukrus RIMI3 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nutarkuokite apelsino odelę ir išspauskite sultis. Smulkiai sutarkuokite žvaigždinį anyžių. Apelsinų sultis, žvaigždinį anyžių ir rudąjį cukrų išvirkite iki lengvo tirštumo sirupo. Įmaišykite apelsino žievelę.