Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Apkeptas kiaulienos kepsnelis su daržovėmis
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
Kiaulienos kumpis400 g
-
Garstyčios20 g
-
Džiūvėsėliai1 sauja (-os)
-
Kiaušinis1 vnt.
-
Morka70 g
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Marinuoti agurkai70 g
-
Svogūnas30 g
-
Sūris100 g
-
Majonezas30 g
-
Aliejus2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Kiaulieną supjaustykite į 4 didesnius ar 6 mažesnius kepsniukus ir išmuškite plonai su mėsos muštuku.
Kiaulieną marinuokite su garstyčiomis ir prieskoniais apie 2-3 val. arba per naktį šaldytuve.
Kepsnelius apvaliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus.
Kepsnelius dėkite ant kepimo skardos.
Sumaišykite padažą. Virtas morkas sutarkuokite burokine tarka, marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais, sūrį sutarkuokite burokine tarka, dėkite majonezą, keptą svogūną ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Ant apkeptų kepsnelių dėkite padažą.
Kepkite 165-170 °C orkaitėje apie 10 min., kol gražiai apkepa.