Arbūzų salotos su melionais ir uogomis
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
arbūzas (geriau be sėklų)0.5 vnt.
-
melionas „Cantaloupe“0.5 vnt.
-
bananas1 vnt.
-
braškės250 g
-
šilauogės100 g
-
avietės100 g
-
apelsinai2 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Su tėvų priežiūra gali gaminti vaikai nuo 3 metų.
Arbūzo minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Su specialiu šaukšteliu iš meliono išskaptuokite rutuliukus arba supjaustykite kaip arbūzą.
Braškes nuplaukite ir nusausinkite. Tada supjaustykite per pusę, o bananus – griežinėliais.
Sudėkite visus paruoštus vaisius ir uogas į didelį dubenį.
Iš apelsinų išspauskite sultis ir užpilkite jomis salotas.