Aštri tailandietiška ryžių makaronų sriuba
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Patiekalui reikės
-
vanduo2 l
-
ryžių makaronai100 g
-
daržovių sultinys1 kubelis
-
aitriosios paprikos10 g
-
šparaginės pupelės (šviežios ar šaldytos)150 g
-
didelė morka1 vnt.
-
šviežias imbieras100 g
-
česnakas1 vnt.
-
citrinų sultys2 šaukštas (-ai)
-
druska1 žiupsnelis
-
cukrus1 žiupsnelis
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Skani ir pilna tailandietiškų skonių sriuba. Puikiai tinka norint aštriai bei sušildančiai pasigaminti sriubą.
Ryžių makaronus paruoškite pagal instrukciją, nurodytą ant pakuotės.
Tada atskirai užvirinkite vandenį, įdėkite sultinį, smulkiai tarkuotas morkas, griežinėliais supjaustytas šparagines pupeles ir virkite 10–15 min.
Paskui sudėkite tarkuotą imbierą (2 cm.), smulkintą česnaką (1 skiltelę), aitriąją papriką, ryžių makaronus, įberkite druskos, cukraus, įpilkite citrinų sulčių ir pavirkite dar apie 5 min. Skanaus!