Aštri tailandietiška ryžių makaronų sriuba

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Aštri tailandietiška ryžių makaronų sriuba

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • vanduo
     2 l
  • ryžių makaronai
     100 g
  • daržovių sultinys
      1 kubelis
  • aitriosios paprikos
     10 g
  • šparaginės pupelės (šviežios ar šaldytos)
     150 g
  • didelė morka
     1 vnt.
  • šviežias imbieras
     100 g
  • česnakas
     1 vnt.
  • citrinų sultys
     2 šaukštas (-ai)
  • druska
     1 žiupsnelis
  • cukrus
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Skani ir pilna tailandietiškų skonių sriuba. Puikiai tinka norint aštriai bei sušildančiai pasigaminti sriubą.

Ryžių makaronus paruoškite pagal instrukciją, nurodytą ant pakuotės.

Tada atskirai užvirinkite vandenį, įdėkite sultinį, smulkiai tarkuotas morkas, griežinėliais supjaustytas šparagines pupeles ir virkite 10–15 min.

Paskui sudėkite tarkuotą imbierą (2 cm.), smulkintą česnaką (1 skiltelę), aitriąją papriką, ryžių makaronus, įberkite druskos, cukraus, įpilkite citrinų sulčių ir pavirkite dar apie 5 min. Skanaus!

Panašūs receptai