Aštrus padažas SALSA CRIOLLA
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
Patiekalui reikės
-
raudonieji svogūnai3 vnt.
-
aitriosios raudonosios paprikos2 vnt.
-
petražolėsryšulėlis
-
žalioji citrina1 vnt.
-
rapsų aliejus3 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite svogūnus ir smulkiai juos supjaustykite.
Padalinkite aitriąsias paprikas perpus, išimkite iš jų sėklas ir smulkiai supjaustykite.
Supjaustykite petražoles. Iš citrinos išspauskite sulčių.
Sumaišykite svogūnus, aitriąsias paprikas ir petražoles su žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi.
Pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais.