Aštrus tofu troškinys

  • Gaminimas 1h 15min
  • Vidutinis
Aštrus tofu troškinys

Ingredientai

  • tofu lazdelės
     300 g
  • alyvuogių aliejus
     6 šaukštas (-ai)
  • raudonieji svogūnai
     3 vnt.
  • česnakas
     4 skiltelė (-ės)
  • raudona paprika
     2 vnt.
  • chalapos paprikos
     1 vnt.
  • konservuoti smulkiai pjaustyti pomidorai
     390 g
  • Juodosios pupelės
     230 g
  • maltas kuminas
     1 šaukštelis (-iai)
  • aitriųjų paprikų milteliai
     0.25 šaukštelis (-iai)
  • raudonėliai KOTANYI
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • fasuota kalendra
     20 g
  • druska
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvę įkaitinkite su 4 šaukštais aliejaus ant vidutinės kaitros, suberkite susmulkintus česnakus, svogūnus. Pakepinkite apie 5 minutes, kol svogūnai šiek tiek suminkštės.
Suberkite supjaustytą kubeliais raudonas ir Chalapos paprikas, kuminus, aitriosios paprikos miltelius. Kepkite apie 5 minutes.
Į keptuvę suverskite konservuotus pjaustytus pomidorus, suberkite raudonėlius, druską. Išmaišykite, užvirinkite ir patroškinkite apie 10 minučių retkarčiais pamaišydami. Sudėkite konservuotas juodąsias pupeles, išmaišykite ir patroškinkite apie 10 minučių.
Tofu lazdeles apkepkite keptuvėje ant vidutinės kaitros su 4 šaukštais alyvuogių aliejaus pavartydami, kol gražiai apskrus. Tofu pagardinkite druska, perpjaukite įstrižai.
Į lėkštę dėkite aštriojo troškinio, tofu lazdelę, apibarstykite smulkintomis kalendromis.

Panašūs receptai

Tofu sūrio pyragas

3h • Lengvas