Avinžirnių humusas
-
Gaminimas 10min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
konservuoti avinžirniai400 g
-
alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
maltas kuminas1 šaukštelis (-iai)
-
sezamų pasta Tahini2 šaukštas (-ai)
-
citrinos sultys1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nuplaukite avinžirnius po šaltu vandeniu. Tada leiskite vandeniui nuvarvėti.
Smulkintuvu sutrinkite avinžirnius ir visus likusius ingredientus.
Patiekite su duona ar šviežiomis daržovėmis.