Avinžirnių ir žiedinių kopūstų blynai su bruknėmis ir obuolių salotomis.
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
Ingredientai
Blynai
-
virti avinžirniai380 g
-
kvietiniai miltai250 g
-
kiaušiniai3 vnt.
-
druska1 šaukštelis (-iai)
-
pienas600 ml
-
žiedinių kopūstų ryžiai250 g
-
sviestas3 šaukštas (-ai)
Salotos
-
raudonas obuolys1 vnt.
-
trintos bruknės100 g
Šoninė
-
šoninė200 g
-
rapsų aliejus1 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Tikriausia patys vertingiausi blynai pasaulyje! Tešla paruošta iš sutrintų avinžirnių ir žiedinių kopūstų ryžių bei klasikinių produktų: pieno, miltų, kiaušinių ir druskos. Patiekite su pjaustyto obuolio gabaliukais ir bruknių salotomis. Skanaus!
Sutrinkite avinžirnius šakute dubenyje ir išplakite su miltais, kiaušiniu, druska ir puse pieno kiekio. Plakite toliau ir supilkite likusį pieną plona srovele. Sudėkite žiedinių kopūstų ryžius.