Avižinių kruopų pusryčių košė
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
avižinės kruopos90 g
-
pienas, augalinis pienas arba vanduo350 ml
-
bananaipagal skonį
-
druskapagal skonį
-
cinamonaspagal skonį
-
malti muskatų riešutaipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Iš vakaro užmerkite 90 g avižinių kruopų. Ryte nupilkite vandenį.
Įpilkite 350 ml pieno, augalinio pieno arba vandens. Užvirkite, sumažinkite kaitrą iki minimumo ir virkite 20 minučių, kol puode neliks vandens.
Puodą pridenkite dangčiu, palikite tarpelį ir virkite kruopas, kol suminkštės. Stebėkite virimo procesą, kitaip košė pridegs.
Avižinę košę paskaninkite druska, maltu muskato riešutu, cinamonu, pjaustytais bananų griežinėliais.