Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Azijietiškai keptos karpio juostelės
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
-
bulvių krakmolas100 g
-
karpis600 g
-
druskapagal skonį
-
aliejusšlakelis (-iai)
Padažui:
-
terijaki padažas200 ml
-
sojų padažas30 ml
-
medus40 g
-
pomidorų pasta50 g
-
citrina0.5 vnt.
-
česnakaspagal skonį
-
čiobreliaipagal skonį
-
Kajeno pipiraspagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išvalytą karpį pjaukite perpus ir išpjaukite stuburo kaulą.
Karpio filė pjaustykite juostelėmis, pabarstykite druska ir apvoliokite bulvių krakmole.
Giliame puode, ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, dėkite karpio juosteles ir virkite apie 4 min., kol apkeps. Vartykite.
Išgriebtas karštas karpio juosteles sudėkite ant virtuvinio popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.
Sumaišykite padažą iš jam skirtų komponentų. Maišant, truputėlį pašildykite puode.
Paruoštą padažą pilkite ant iškeptų karpio juostelių ir išmaišykite. Skanaus!