Baklažanai, moliūgai ir cukinijos su Ajvar padažu
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Baklažanai150 g
-
Sviestinis moliūgas150 g
-
Cukinijos150 g
-
Ajvar padažas350 g
-
Lazdyno riešutų aliejus100 ml
-
Česnakai3 skiltelė (-ės)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Baklažaną, moliūgą ir cukiniją pasūdykite, įtrinkite česnaku ir aptepkite lazdyno riešutų aliejumi.
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Keptuvėje pašildykite Ajvar padažą.
Patiekite kaip priedą prie kepsnio arba kaip pagrindinį patiekalą.