Baltojo šokolado putėsiai su dribsniais ir uogiene
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Tofu340 g
-
Veganiškas baltasis šokoladas100 g
-
Klevų sirupas2 šaukštas (-ai)
-
Dribsniai su uogomis4 šaukštas (-ai)
-
Braškių uogienė be cukraus2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Šokolado plytelę sulaužykite į mažesnius gabalėlius ir sudėkite į dubenį.
Padėkite dubenį ant puodo su šiltu vandeniu, kad šokoladas ištirptų.
Šokoladą atidėkite į šalį, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Tofu ir klevų sirupą dėkite į trintuvą ir plakite, kol susidarys kreminė masė.
Palaipsniui pilkite ištirpintą šokoladą ir toliau maišykite.
Masę dėkite į šaldytuvą bent valandai.
Patiekite su dribsniais ir braškių uogiene.