Batatų košė su česnaku ir žaliosiomis citrinomis

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Batatų košė su česnaku ir žaliosiomis citrinomis

Ingredientai

Ingredientai

  • batatai
     400 g
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • druska
      pagal skonį
  • laiškiniai česnakai
     2 šaukštelis (-iai)
  • alyvuogių aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • pipirai
      pagal skonį
  • žalioji citrina
     0.5 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite ir supjaustykite batatus. Nulupkite česnaką. Virkite viską pasūdytame vandenyje, kol batatai suminkštės. Nupilkite vandenį ir sutrinkite iki vientisos masės.

Supjaustykite laiškinius česnakus ir sumaišykite su sutrintais batatais. Viską pagardinkite druska ir pipirais, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis.

Panašūs receptai

Tofu sūrio pyragas

3h • Lengvas