Bazilikų pyragas su fetos sūriu ir alyvuogėmis
-
Gaminimas 1h 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Pyrago tešla
-
kvietiniai miltai200 g
-
sviestas arba margarinas150 g
-
bazilikų vazonėlis1/2 vazonėlio bazilikų
-
šviežiai tarkuotas parmezano sūris85 g
-
vanduo50 ml
Įdaras
-
pomidorai (apie 110 g)2 vnt.
-
indelis juodųjų alyvuogių be kauliukų (apie 240 g)240 g
-
bazilikų vazonėlis1/2 vazonėlio bazilikų
-
fetos sūris (graikiškas)150 g
-
kiaušiniai4 vnt.
-
pienas300 ml
-
druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
juodieji pipirai2 žiupsnelis
-
česnako skiltelės2 skiltelė (-ės)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.