Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
BBQ tofu ir avinžirnių sumuštinis
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Tofu230 g
-
Aliejus2 šaukštas (-ai)
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Avinžirniai I LOVE ECO230 g
-
Tamsi duona be glitimo SCHAR CIABATTA RUSTICA200 g
-
Raudongūžiai kopūstai300 g
-
Veganiškas majonezas3 šaukštas (-ai)
-
Česnakai3 skiltelė (-ės)
-
Petražolės1 ryšulėlis (-iai)
-
Kalendros1 ryšulėlis (-iai)
-
Mėtos1 ryšulėlis (-iai)
BBQ padažui
-
Svogūnai SHALLOT BANANA RIMI1 vnt.
-
Česnakai3 skiltelė (-ės)
-
Trinti pomidorai250 g
-
Klevų sirupas2 šaukštas (-ai)
-
Rūkyta paprika0.5 šaukštelis (-iai)
-
Malta raudonoji saldžioji paprika1 šaukštelis (-iai)
-
Garstyčios DIJON1 šaukštelis (-iai)
-
Čili dribsniai1 šaukštelis (-iai)
-
Maltas kuminas0.5 šaukštelis (-iai)
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Kai po viso šventinio maratono norisi pailsėti nuo sunkaus maisto, tačiau šaltukas spaudžiantis lauke taip ir kviečia užkasti kažką komfortiško. Šis receptas kaip tik jums! Kartu su Goda Juknaite sukūrėmė veganišką, begliutenį, belaktozį gėrį, sumuštinį, kuris puikiai tiks ne tik kaip sotus ir maistingas pusrytis, bet ir rimtiems pietums ar lengvai vakarienei!