Biskvitiniai pyragaičiai ant pagaliukų
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
vanilinis biskvitas400 g
-
šokoladinis biskvitas400 g
-
sviestas130 g
-
cukraus pudra3 šaukštas (-ai)
-
grietinėlė arba pienas3 šaukštas (-ai)
-
vanilė1 šaukštelis (-iai)
-
baltasis šokoladas papuošimui300 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 30 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Biskvitus sutrupinkite. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukraus pudra iki purumo. Į sviestą supilkite grietinėlę arba pieną, suberkite sutrupintą biskvitą. Masę išmaišykite ir formuokite kamuoliukus.
Karšto vandens vonelėje ištirpinę pusę šokolado, sudėkite į jį kitą pusę šokolado ir maišykite medine mentele, kol visas ištirps.
Medinių pagaliukų galiukus panardinkite į šokoladą ir įsmeikite į biskvitinius kamuoliukus. Biskvitinius kamuoliukus merkite į šokoladą, apibarstykite spalvotais tortų pabarstukais.