Bistro stiliaus tuno salotos

  • Gaminimas 12min
  • Lengvas
Bistro stiliaus tuno salotos

Ingredientai

Salotos

  • Gelsvauodegio tuno filė savo sultyse
     140 g
  • Salotos BISTRO RIMI
     150 g
  • Kiaušiniai
     3 vnt.
  • Alyvuogės I LOVE ECO
     2 sauja (-os)
  • Cukriniai žirneliai RIMI
     75 g

Padažas

  • Graikiškas jogurtas be priedų RIMI
     50 g
  • Garstyčios
     1 šaukštelis (-iai)
  • Sriracha padažas
     4 g
  • Česnako milteliai
     1 g
  • Žaliosios citrinos sultys
     5 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kiaušinius 5 minutes pavirkite verdančiame vandenyje, atvėsinkite ir nulupkite lukštą.

Blanširuokite avinžirnius.

Į indą sudėkite salotas tiesiai iš pakuotės – jos jau išplautos.

Išdėliokite per pusę perpjautus kiaušinius, mažesniais gabalėliais supjaustytus avinžirnius, ant viršaus – tuną ir alyvuoges.

Sumaišykite padažą ir švelniai išmaišykite, sudėkite į salotas.

Panašūs receptai

Karpis azijietiškai

2h • Vidutinis

Veganiškas Mac n Cheese

20min • Lengvas