Bistro stiliaus tuno salotos
-
Gaminimas 12min
-
Lengvas
Ingredientai
Salotos
-
Gelsvauodegio tuno filė savo sultyse140 g
-
Salotos BISTRO RIMI150 g
-
Kiaušiniai3 vnt.
-
Alyvuogės I LOVE ECO2 sauja (-os)
-
Cukriniai žirneliai RIMI75 g
Padažas
-
Graikiškas jogurtas be priedų RIMI50 g
-
Garstyčios1 šaukštelis (-iai)
-
Sriracha padažas4 g
-
Česnako milteliai1 g
-
Žaliosios citrinos sultys5 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Kiaušinius 5 minutes pavirkite verdančiame vandenyje, atvėsinkite ir nulupkite lukštą.
Blanširuokite avinžirnius.
Į indą sudėkite salotas tiesiai iš pakuotės – jos jau išplautos.
Išdėliokite per pusę perpjautus kiaušinius, mažesniais gabalėliais supjaustytus avinžirnius, ant viršaus – tuną ir alyvuoges.
Sumaišykite padažą ir švelniai išmaišykite, sudėkite į salotas.