Blynų bokšteliai su lazdyno riešutų kremu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Blynų bokšteliai su lazdyno riešutų kremu

Ingredientai

  • Kiaušiniai
     1 vnt.
  • Kvietiniai miltai RIMI 405D
     200 g
  • Pienas
     200 ml
  • Cukrus RIMI
     2 šaukštas (-ai)
  • Kepimo milteliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Druska
     1 žiupsnelis
  • Aliejus
      kepimui
  • Lazdynų riešutų kremas RIMI
      pagal skonį
  • Braškės
      papuošimui
  • Cukraus milteliai
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kiaušinį išplakame su cukrumi.

Suberkite miltus, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.

Po truputį pilkite pieną ir maišykite, kad tešla būtų vidutiniškai skysta.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite nedidelius blynelius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Imkite blyną, ant viršaus aptepkite nutelos kremu, dėkite kitą blyną, vėl tepkite nutelos kremu, kartokite kol sustatysite blynų bokštą. Per vidurį smeikite medinį iešmelį sutvirtinimui.

Ant viršaus uždėkite šviežią braškę.

Pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.

Panašūs receptai

Bulviniai blynai

30min • Lengvas