Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Bolivinės balandos salotos su macarela
-
Gaminimas 15min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
Trijų bolivinių balandų mišinys200 g
-
Pomidorai300 g
-
Ridikėliai4 vnt.
-
Agurkai3 vnt.
-
Bazilikai1 sauja (-os)
-
Patinkantys žalumynai (krapai, petražolės)sauja (-os)
-
Mocarela1 vnt.
-
Balzamiko actas30 ml
-
Alyvuogių aliejus60 ml
-
Medus1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Bolivinę balandą virkite pagal instrukciją ant pakuotės.
Sudėkite pjaustytus pomidorus, ridikėlius, agurkus. Suberkite baziliko lapelius ir žalumynus.
Sudėkite mocarelą.
Sumaišykite padažą iš balzamiko acto, medaus ir alyvuogių aliejaus. Apšlakstykite juo salotas ir išmaišykite.