Braškių, maskarponės ir imbierinių sausainių desertas
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
braškės300 g
-
klevų sirupas1 šaukštas (-ai)
-
vanilė0.5 šaukštelis (-iai)
-
imbieriniai sausainiai100 g
Maskarponės kremui:
-
maskarponės sūris500 g
-
riebi grietinėlė50 g
-
klevų sirupas0.5 šaukštas (-ai)
-
vanilė0.5 šaukštelis (-iai)
-
mėtų lapeliųpapuošimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Maskarponės sūrį iki purumo suplakite su grietinėle, klevų sirupu, vanile.
Braškes nuplaukite ir perpjaukite per pusę. Į stiklines taures sudėkite sutrupintus imbierinius sausainius, maskarponės kremą, uogas ir užpilkite klevų sirupo. Desertą papuoškite mėtų arba melisų lapeliais.