Braškių, maskarponės ir imbierinių sausainių desertas

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Braškių, maskarponės ir imbierinių sausainių desertas

Ingredientai

Ingredientai:

  • braškės
     300 g
  • klevų sirupas
     1 šaukštas (-ai)
  • vanilė
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • imbieriniai sausainiai
     100 g

Maskarponės kremui:

  • maskarponės sūris
     500 g
  • riebi grietinėlė
     50 g
  • klevų sirupas
     0.5 šaukštas (-ai)
  • vanilė
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • mėtų lapelių
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Maskarponės sūrį iki purumo suplakite su grietinėle, klevų sirupu, vanile. 

Braškes nuplaukite ir perpjaukite per pusę. Į stiklines taures sudėkite sutrupintus imbierinius sausainius, maskarponės kremą, uogas ir užpilkite klevų sirupo. Desertą papuoškite mėtų arba melisų lapeliais.
 

Panašūs receptai

Vyšninis želė tortas

45min • Vidutinis

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas