Budos dubuo su humusu, kimchi ir petražolių padažu
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
Humusas
-
Sezamų sėklos40 g
-
Alyvuogių aliejus200 g
-
Virti avinžirniai500 g
-
Citrinų sultys0.5 vnt.
-
Druska1 žiupsnelis
Petražolių padažas
-
Petražolės2 ryšulėlis (-iai)
-
Alyvuogių aliejus300 g
-
Mielių dribsniai3 šaukštas (-ai)
-
Druskapagal skonį
Budos dubuo
-
Kimchi450 g
-
Morkų salotos su moliūgų sėklomis1 vnt.
-
Agurkas1 vnt.
-
Baltasis ridikas1 vnt.
-
Cukinijos1 vnt.
-
Konservuotos raudonosios pupelės240 g
-
Grybai100 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pagaminkite humusą: paskrudintas sezamo sėklas suberkite į trintuvą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir sutrinkite.
Įdėkite virtų avinžirnių, citrinos sulčių, druskos pagal skonį ir šiek tiek vandens. Sutrinkite iki vientisos masės.
Norėdami paruošti petražolių padažą, petražolių lapelius sudėkite į trintuvą, supilkite alyvuogių aliejų ir plakite, kol susidarys vienalytis padažas.
Suberkite mielių dribsnius, druską ir vėl viską suplakite.
Daržoves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
Įdėkite humuso, kimchi, morkų salotų ir pupelių.
Apkepkite grybus ir sudėkite į dubenį.
Užpilkite petražolių padažu.