Bulviniai virtinukai GNOCCHI su pesto padažu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Bulviniai virtinukai GNOCCHI su pesto padažu

Ingredientai

  • Bulviniai virtinukai GNOCCHI
     500 g
  • Bazilikų PESTO padažas
     50 g
  • Pasterizuota grietinėlė RIMI
     250 ml
  • Vištienos sultinys
     100 ml
  • Česnakai
     2 skiltelė (-ės)
  • Kietasis tarkuotas sūris RIMI
     50 g
  • Druska
      pagal skonį
  • Pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Į gilią keptuvę sudėkite pesto, grietinėlę, vištienos sultinį ir išspaustą česnaką.

Užvirkite ant silpnos ugnies.

Sudėkite ir įmaišykite virtinukus.

Troškinkite apie 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Jei padažas per tirštas, įpilkite daugiau sultinio.

Įmaišykite tarkuotą sūrį ir pagal poreikį įberkite druskos ir pipirų.

Patiekite iš karto, užbarstę papildomo sūrio ir šviežio baziliko.

Panašūs receptai

Sumuštinis su tunu

5min • Lengvas