Bulviniai virtinukai GNOCCHI su pesto padažu
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Bulviniai virtinukai GNOCCHI500 g
-
Bazilikų PESTO padažas50 g
-
Pasterizuota grietinėlė RIMI250 ml
-
Vištienos sultinys100 ml
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Kietasis tarkuotas sūris RIMI50 g
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Į gilią keptuvę sudėkite pesto, grietinėlę, vištienos sultinį ir išspaustą česnaką.
Užvirkite ant silpnos ugnies.
Sudėkite ir įmaišykite virtinukus.
Troškinkite apie 5-7 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Jei padažas per tirštas, įpilkite daugiau sultinio.
Įmaišykite tarkuotą sūrį ir pagal poreikį įberkite druskos ir pipirų.
Patiekite iš karto, užbarstę papildomo sūrio ir šviežio baziliko.