Bulviniai virtinukai su pomidoru ir mocarela
-
Gaminimas 45min
-
Lengvas
Ingredientai
Bulviniai virtinukai
-
bulviniai virtinukai500 g
-
alyvuogių aliejuspagal skonį
-
druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
pomidorų padažas (žr. bazinį 2 etapo receptą)500 g
-
mocarela250 g
Serviravimui
-
tarkuotas parmezano sūris50 g
-
švieži bazilikai100 g
-
lapinės salotoslapinės salotos
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Naujoviški bulviniai virtinukai! Bulviniai virtinukai kepami orkaitėje kartu su saldžiarūgščiu pomidorų padažu ir kremine mocarela. Patiekdami apibarstykite šviežiu baziliku ir parmezanu.
Sudėkite bulvinius virtinukus į aliejumi išteptą orkaitei tinkamą skardą. Pasūdykite. Užpilkite pomidorų padažo.
Serviravimui: apibarstykite parmezanu ir baziliku. Patiekite su žaliomis salotomis.