Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Bulvių ir mėsos sluoksniuotis
-
Gaminimas 50min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Bulvės1500 g
-
Druskapagal skonį
-
Vanduo
-
Svogūnas1 vnt.
-
Rudieji pievagrybiai RIMI250 g
-
Smulkinta kiauliena ir jautiena RIMI500 g
-
Tamsusis sojų padažas RIMIpagal skonį
-
Kiaušiniai1 vnt.
-
Grietinėlė RIMI400 ml
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Bulves supjaustyti plonomis riekelėmis, sudėti į dubenį, įdėti druskos ir apipilti vandeniu. Susmulkinti svogūną ir grybus.
Svogūną apkepti svieste ir aliejuje. Sudėti grybus ir mėsą, supilti sojos padažą.
Mėsą ir bulves paeiliui sluoksniuoti kepimo inde. Paskutinis sluoksnis turėtų būti bulvės. Viską apipilkite grietinėle.
Apdengti kepimo popieriumi. Kepti 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Po 30 min. nuimti kepimo popierių ir dėti atgal į orkaitę dar 10 min.