Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Bulvių ir mėsos takai
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Bulvės500 g
-
Kiaušinis1 vnt.
-
Įvairių prieskonių mišinyspagal skonį
-
Miltai Rimi Basic1 šaukštas (-ai)
-
Aliejus Rimi Basickepimui
-
Faršas250 g
-
PrieskoniaiMėgstami
-
Špinatai100 g
-
Pomidorų padažas Rimi Basic1 šaukštas (-ai)
-
Sūrispagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Tarkuotas bulves sumaišyk su kiaušiniu, įvairių prieskonių mišiniu ir miltais.
Faršą iškepk keptuvėje su špinatais ir aliejumi.
Paimk kitą keptuvę ir išdėliok bulves kaip blyną.
Apkepk iš abiejų pusių.
Viršų aptepk pomidorų padažu.
Tada uždėk sluoksnį sūrio, tada – mėsos, o tada – vėl sūrio. Perlenk per pusę ir kepk dar dešimt minučių.