Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.
Burnočio sėklų, pupelių ir špinatų blyneliai
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Blyneliams:
-
špinatai65 g
-
kmynai1 šaukštelis (-iai)
-
druskapagal skonį
-
itališkos žolelėspagal skonį
-
kajeno pipiraipagal skonį
-
tofu150 g
-
pupelės100 g
-
burnočio sėklos100 g
-
citrina0.5 vnt.
-
džiūvėsėliai5 šaukštas (-ai)
-
aliejus kepimui2 šaukštas (-ai)
Padažui:
-
majonezas200 g
-
česnakas1 skiltelė (-ės)
-
citrina0.5 vnt.
-
kajeno pipirai1 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Špinatų lapus nuplikykite verdančiu vandeniu.
Sumaišykite prieskonius: kmynus, druską, itališkus prieskonius, kajeno pipirus.
Į dubenį sumaišykite prieskonių mišinį, nuplikytus špinatus, tofu, iš anksto išvirtas ir sutrintas pupeles bei burnočio sėklas. Įtarkuokite šiek tiek citrinos žievelės. Sudėkite džiūvėsėlius.
Suformuokite blynelius. Apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.
Padažui: majonezą sumaišykite su smulkintu česnaku, citrinos sultinis, kajeno pipirais.