Cezario mėsainis su vištiena ir vytintu kumpiu
-
Gaminimas 1h 15min
-
Lengvas
Ingredientai
Patiekalui reikės:
-
viščiukų broilerių vidinė filė500 g
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Kietasis sūris50 g
-
Vytintas kumpis80 g
-
Saulėgrąžų daigai30 g
-
Romaninės salotos0.5 vnt.
-
bandėlės mėsainiui4 vnt.
Padažui:
-
Citrinų sultys2 šaukštas (-ai)
-
Česnakas1 skiltelė (-ės)
-
Vorčesterio padažas1 šaukštelis (-iai)
-
Ančiuviai4 vnt.
-
,,Dijon" grastyčios1.5 šaukštelis (-iai)
-
Graikiškas jogurtas250 g
-
Tarkuotas kietasis sūris30 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir paskaninkite druska, pipirais ir aliejumi. Įkaitinkite grilį, dėkite vištienos filė ir kepkite iš abiejų pusių po 5 min.
Pasigaminkite padažą. Į virtuvinį kombainą supilkite citrinų sultis, Vorčesterio padažą, suberkite smulkiai sukapotą česnaką, sudėkite sumaltus ančiuvius, garstyčias, majonezą, tarkuotą kietąjį sūrį. Viską gerai išmaišykite.
Bandeles perpjaukite per pusę ir kelias minutes pakepkite ant grotelių. Ant vienos bandelės puselės dėkite padažo, salotų lapą, vištieną, vytintą kumpį, vėl salotų lapą, kietojo sūrio riekelę. Ant viršaus uždėkite kitą bandelės pusę.