Cezario salotų suvožtinis
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
kvietinės duonelės8 vnt.
-
vištienos filė2 vnt.
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
salotospagal skonį
-
avokadas1 vnt.
-
kietasis sūrispagal skonį
Ingredientai Cezario padažui:
-
majonezas50 g
-
dižono garstyčios0.5 šaukštelis (-iai)
-
česnakas1 skiltelė (-ės)
-
ančiuvių filė2 vnt.
-
citrinos sultys1 šaukštas (-ai)
-
vorčesterio padažasšlakelis (-iai)
-
kietasis sūris (tarkuotas)30 g
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ruošiame padažą - visus produktus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
Vištienos filė pabarstome druska bei pipirais ir iškepame. Kepti galima kaip patogu - orkaitėje, keptuvėje ar griliuje.
Ant kiekvienos duonos riekelės tepame padažo.
Ant apatinės duonelės su padažu dedame salotas, vištienos gabalėlių, avokado juostelių, užtarkuojame parmezano ir uždedame padažu apteptą viršutinę bandelę.