Čia sėklų pudingas su anakardžių pienu ir uogomis
-
Gaminimas 6h 15min
-
Lengvas
Ingredientai
-
ispaninių šalavijų (chia) sėklos60 g
-
anakardžio riešutų gėrimas400 ml
-
medus
-
druska1 žiupsnelis
-
cinamonas0.25 šaukštelis (-iai)
-
Citrinos žievelė (smulkiai tarkuota)1 vnt.
-
Uogos arba supjaustyti vaisiai arba sėklos
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Visus pudingo ingredientus, išskyrus uogas, sudėkite į trintuvą ir labai lengvai sutrinkite iki vientisos masės.
Supilstykite į indelius ir padėkite į šaldytuvą 6-12 valandų.
Patiekite su pasirinktomis uogomis arba sėklomis.