Citrininis biskvitas su uogomis
-
Gaminimas 50min
-
Lengvas
Ingredientai
Tortui
-
Miltų mišinys citriniam pyragui RIMI1 pakuotė (-ės)
-
Laisvai laikomų vištų kiaušiniai RIMI3 vnt.
-
Sviestas RIMI150 g
-
Spalvoti cukraus pabarstukai RIMI4 šaukštas (-ai)
Dekoravimui
-
Uogos225 g
-
Fasuota mėta30 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Sumaišykite pyrago mišinio pakelį su sviestu ir vandeniu. Įmuškite kiaušinius ir išplakite iki vientisos masės.
Suberkite cukraus pabarstukus ir supilkite į torto formą.
Kepkite apie 40 minučių.
Leiskite atvėsti.
Sumaišykite glaistą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Supilkite ant pyrago ir papuoškite uogomis bei šviežiomis mėtomis.