Datulės, įdarytos ožkos sūriu ir pistacijomis
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai:
-
šviežios datulės12 vnt.
-
šviežias ožkos pieno sūris, supjaustytas griežinėliais125 g
-
smulkintos pistacijos30 g
-
jautienos nugarinė BRESAOLA SELECTION BY RIMI70 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Datules perpjaukite perpus išilgai, išimkite kauliukus ir suformuokite savotiškas geldeles, į kurias galėtumėte dėti įdaro.
Ožkos sūrio griežinėlius perpjaukite pusiau. Į kiekvieną datulę dėkite po puselę ožkos sūrio griežinėlio.
Pabarstykite susmulkintomis pistacijomis.
Susukite ragelį iš Bresaolos kumpio griežinėlio ir įkiškite jį šalia sūrio į datulę. Įdarytas datules išdėliokite serviravimo lėkštėje. Patiekite kaip vieno kąsnio užkandžius.