Dorados, keptos ant grotelių, su imbierinėmis „PAK CHOI“ salotomis
-
Gaminimas 40min
-
Lengvas
Ingredientai
-
auksaspalvės dorados2 vnt.
-
citrinžolės2 gabalėlis (-iai)
-
imbieras2 cm
-
česnakas2 skiltelė (-ės)
-
raudonoji paprika1 vnt.
-
kalendra20 g
-
svogūnų laiškai25 g
-
sojų padažas1 šaukštas (-ai)
-
žalioji citrina1 vnt.
-
aliejus3 šaukštas (-ai)
„Pak choi“ salotoms:
-
„Pak choi“ salotos3 vnt.
-
sezamų aliejus3 šaukštas (-ai)
-
sezamų sėklos2 šaukštas (-ai)
-
tarkuotas imbieras1 šaukštas (-ai)
-
sojų padažas2 šaukštas (-ai)
-
citrinaišspausti 2 š. sulčių
-
pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.