Egzotinių vaisių ir krevečių salotos

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Egzotinių vaisių ir krevečių salotos

Ingredientai

  • Kertuotis
     2 vnt.
  • ličiai
     15 vnt.
  • granatas
     1 vnt.
  • braškės
     160 g
  • šaldytos tigrinės krevetės
     160 g
  • mėtos
     20 g
  • salotos ICEBERG
     1 vnt.

Padažui:

  • aitrioji paprika
     2 giežinėliai
  • rudasis cukrus
     2 šaukštas (-ai)
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • žuvies padažas
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pasigaminkite padažą. Sukapokite aitriąją papriką. Dubenėlyje sumaišykite visus padažui skirtus produktus. Išspauskite žaliosios citrinos sultis.

Braškes nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Mėtas susmulkinkite. Granatą nulupkite ir išgliaudykite sėklytes. Salotas suplėšykite. Kertuočius nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais arba kubeliais. Šviežius ličius nulupkite, išimkite sėklas. Tinka ir konservuoti ličiai.

Serviravimo dubenyje išdėliokite tigri nes krevetes, kitus paruoštus produktus. Salotas pagardinkite pasiruoštu padažu.

Panašūs receptai