Egzotinių vaisių ir krevečių salotos
-
Gaminimas 25min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Kertuotis2 vnt.
-
ličiai15 vnt.
-
granatas1 vnt.
-
braškės160 g
-
šaldytos tigrinės krevetės160 g
-
mėtos20 g
-
salotos ICEBERG1 vnt.
Padažui:
-
aitrioji paprika2 giežinėliai
-
rudasis cukrus2 šaukštas (-ai)
-
žalioji citrina1 vnt.
-
žuvies padažas2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pasigaminkite padažą. Sukapokite aitriąją papriką. Dubenėlyje sumaišykite visus padažui skirtus produktus. Išspauskite žaliosios citrinos sultis.
Braškes nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Mėtas susmulkinkite. Granatą nulupkite ir išgliaudykite sėklytes. Salotas suplėšykite. Kertuočius nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais arba kubeliais. Šviežius ličius nulupkite, išimkite sėklas. Tinka ir konservuoti ličiai.