Enčilada (enchiladas) su mėsos faršu
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Smulkinta atšaldyta kiauliena RIMI400 g
-
Aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Svogūnai1 vnt.
-
Pomidorų pasta1 šaukštas (-ai)
-
Salsa padažas230 g
-
Tortilijos4 vnt.
-
Tarkuotas sūris200 g
-
Pomidoraipateikimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Apkepkite mėsos faršą aliejuje. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir apkepkite keletą minučių. Įkrėskite pomidorų pastos ir aštraus padažo. Troškinkite viską kartu keletą minučių.
Kepkite 225° C temperatūroje apie 5 minutes. Patiekite su pomidorais.