Gaivus gervuogių ir avižų desertas

  • Gaminimas 5min
  • Lengvas
Gaivus gervuogių ir avižų desertas

Ingredientai

Ingredientai

  • gervuogės
     160 g
  • migdolų gėrimas
     240 ml
  • avižų dribsniai
     62 g
  • mėta
      2 šaukštai
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • agavų sirupas
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Supilkite visas sudedamąsias dalis į indą (įspauskite pusę šaukštelio žaliosios citrinos sulčių). Kelias gervuoges ir mėtas atidėkite papuošti.

Gerai sutrinkite ir uždengę palikite šaldytuve per naktį. Prieš patiekdami papuoškite skiltele žaliosios citrinos, keliomis gervuogėmis ir kapotomis mėtomis.

Skanaus!

Panašūs receptai

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas

Varškėčiai

20min • Lengvas