Gaivus gervuogių ir avižų desertas
-
Gaminimas 5min
-
Lengvas
Ingredientai
Ingredientai
-
gervuogės160 g
-
migdolų gėrimas240 ml
-
avižų dribsniai62 g
-
mėta2 šaukštai
-
žalioji citrina1 vnt.
-
agavų sirupas2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Supilkite visas sudedamąsias dalis į indą (įspauskite pusę šaukštelio žaliosios citrinos sulčių). Kelias gervuoges ir mėtas atidėkite papuošti.
Gerai sutrinkite ir uždengę palikite šaldytuve per naktį. Prieš patiekdami papuoškite skiltele žaliosios citrinos, keliomis gervuogėmis ir kapotomis mėtomis.
Skanaus!